SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

32. LUKU: MAAILMANPOLITIIKKA JA SEN TAUSTA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

32. LUKU: MAAILMANPOLITIIKKA JA SEN HISTORIALLINEN TAUSTA

Kansainvälisen politiikan traagiset huipentumat näyttävät kiertävän ikään kuin kehää. Näyttää siltä kuin myrskyisät tapahtumat olisivat syntyneet kautta historian, samojen voimien tuloksena. Muuttuuko suunta tulevaisuudessa? Puhdistavatko tulevat mullistukset tilanteen?

Alustuksena otsikon teemaan luomme katseemme 1900-luvun historiaan:
Ulkoministeri Arthur Balfouri osoittaa kirjeellä sionistille, lordi Rothscildille, että hänen Majesteettinsa hallitus lupaa "suhtautua suopeasti juutalaisten kansallisen kodin perustamiseen Palestiinassa." Tämä on siis ns. Balfourin julistus.
Historiantutkija Benjamin Freedmanin (huom! Hän itsekin oli syntyperältään kasaari) mukaan kasaarieliitti eli sionistit olivat syyllisiä sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi.  Ison-Britannian sionistit saivat juoniteltua USA:n sionistien kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan kasaariylimystö sai siitä palkkioksi em. Balfourin sopimuksen.

        1933 Adolf Hitler nousi valtaan Saksassa. Sionistit olivat saaneet aikaan vapaamuurareiden avulla ns. Versailes´n rauhansopimuksen, joka oli syössyt Saksan työttömyyteen ja taloudelliseen ahdinkoon. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita. Toiseen maailmansotaan johtaneista syistä esitettäköön vielä seuraavaa: juutalaiset olivat menettäneet osan hyvästä asemastaan Saksassa I maailmansodan jälkeen, kun olivat pettäneet Saksan niin kutsutulla ”Balfourin julistuksella”. Niinpä juutalaiseliitti alkoi vaatia asemansa palauttamista. Tämä vaatimus toteutettiin juutalaisten maailmankonferensissa 1933. Saksa kieltäytyi antautumasta vuonna 1933 Juutalaisten maailmankonferenssille Amsterdamissa, joten juutalaiseliitti hajotti maailmankonferenssin. Herra Untermeyer, joka oli Amerikan delegaation päämies ja konferenssin puheenjohtaja, palasi Yhdysvaltoihin ja meni ABC:n studioille. Siellä Untermeyer esiintyi maanlaajuisessa radiolähetyksessä, joka oli sisällöltään tällainen: "Maailman juutalaiset julistavat pyhän sodan Saksalle. Nyt me olemme yhdistyneet pyhään selkkaukseen saksalaisia vastaan. Saadaksemme heidät antautumaan me näännytämme heidät maailmanlaajuisella boikotilla. Tämä tuhoaa saksalaiset, koska he ovat riippuvaisia vientikaupastaan." Todellakin kaksi kolmasosaa Saksan ruokavaroista täytyi tuoda ulkomailta, joka onnistui viennistä saaduilla tuloilla. Joten, jos Saksa ei pystyisi viemään tuotteitaan ulkomaille, kaksi kolmasosaa Saksan kansasta kuolisi nälkään. Ruokaa riittäisi vain kolmannekselle kansalaisista. Nämä toimet saksalaisia vastaan, eikä rotuviha, synnyttivät niin sanottua juutalaisvastaisuutta Saksassa. Tapahtumat johtivat sittemmin toiseen maailmansotaan sionistien julistaessa sodan Saksaa vastaan.

           1939-1945. Toinen maailmansota syttyi, kun kasaarieliitti julisti sodan Saksalle. Kasaariaatelilla oli myös suunnitelmat saksalaisten rodullisesta hävittämisestä. Juutalainen Nathan Kaufman vaatii kirjassaan "Germany Must Perist" (USA 1941), että "ilmapommitusten jälkeen säilynyt saksalainen väestö, miehet kuin myös naiset ja lapset on steriloitava, jotta varmistettaisiin saksalaisten rodullinen täydellinen tuho".

Historiankirjoissa esiintyvä valheellinen väite "venäläisten kansannoususta tsaaria vastaan." Todellisuudessa kysymyksessä oli kasaarijuutalaisen eliitin vallankaappaus Venäjällä. Paljastaahan 17 vuotta Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtajana toiminut Robert Wilton tutkimuksissaan, että bolsevikkien ylimpien hallintoelinten jäsenluetteloissa - joissa hän mainitsee jäsenten nimet ja kansallisuuden, jotka hän keräsi virallisista neuvostolähteistä - ei ole juuri lainkaan venäläisiä! Ylivoimainen enemmistö on muodostunut "juutalaisista", siis kasaareista.  Sionistien luoma neuvostovaltio oli kymmenien miljoonien ruumiiden yli kävelevä hirmuvaltio. Kirjaili Aleksandr Solzenitsyn on arvioinut neuvostovaltion murhanneen työleireillään yli 60 miljoonaa ihmistä.Maailmanpolitiikan avainkysymykset tai ydinkohdat


Palatkaamme nyt tähän päivään ja katsokaamme, miltä näyttää tilanne nykyisin kansainvälisen politiikan näkökulmasta katsottuna.

Juutalaiseliitti on luonut poliittisten instrumenttiensa välityksellä Euroopan Unionin mm. vastavoimaksi Aasian voimistumiselle. Heillä (eliitillä) on nyt hallinnassaan Israel, EU ja USA mahdollista tulevaa suursotaa varten. Aasian maiden SCO (Sanghai Cooperation Organization) kehittyy Israelille, EU:lle ja USA:lle vastavoimaksi. Mutta se ei ole vielä riittävän kypsä. Tästä syystä sionistit eli juutalaiseliitti tahtoo aloittaa kolmannen maailmansodan ennen kuin SCO on tullut voimakkaaksi. SCO:n jäsenmaita ovat: Kiina, Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Tadzikistan ja Uzbekistan. Iran on nyt ehdokasjäsenenä ja ehkä pian jäsen, kuten myös Intia. Myöhemmin mahdollisesti SCO:n jäseninä voisivat olla Turkmenistan, Afganistan ja Pakistan, kun ensin USA:n ote helpottaa.

Tämä tarkoittaisi sitä, että SCO:lla olisi potentiaalia kehittyä vahvemmaksi kuin Israel, EU ja USA. Niinpä Israelin ja USA:n agressioon Irania kohtaan on syynä osittain se, että he tahtovat Iranin pois pelistä ennen kuin se liittyy voimistuneena SCO:hon. Juutalaiseliitti ei siedä, että Israelin lähellä olisi voimakas SCO:n jäsenvaltio. Pääsyynä mahdolliselle tulevalle suursodalle näyttää olevan se, että juutalaisylimystö ei suvaitse sitä, että SCO:sta kehittyy em. kaltainen jopa USA:ta, EU:ta ja Israelia voimakkaampi liittoutuma. Niinpä Iraniin hyökkäys tulisi palvelemaan ovena kolmannelle maailmansodalle, jota mainittu eliitti haluaa.

Nyt on alkamassa maailmanhistorian suurin sotilaallinen operaatio: Israel, USA ja EU muodostavat vastavoiman Aasian maiden SCO:lle (Sanghai Cooperation Organization), johon myös Iran on läheisessä suhteessa. Iran tulee olemaan eräänlaisena porttina sionistien ohjaksissa olevien länsivaltojen sotilaallisen voiman paisumiselle Aasian liittoutumaa vastaan. Tällainen portti oli ja on edelleen myös Irak sisällissodan alkuineen. Tämä mahdollinen suursota on tarkoitettu palvelemaan vain etupäässä sionistien pyrkimyksiä. Sionistisen mafian tavoitteena ei ole siis muuta kuin koko Telluksen alistaminen totaaliseen orjuuteensa, joka on jo hyvää vauhtia toteutunutkin.

Iran on tietysti paljon voimakkaampi kuin Irak oli, sitä paitsi Iranin tukena on mainittu SCO. Israel ja Amerikan Yhdysvallat ovat liittolaisineen todellakin aloittamassa sotaa Irania vastaan. Myös Turkki on sodanvalmisteluissa mukana ja Globalisaation tutkimuskeskuksen verkkosivuilla (http://www.globalresearch.ca) olevan tiedon mukaan USA valmistautuu toteuttamaan Iranissa Concept Plan 8022 -suunnitelmaansa, johon sisältyy hyökkääminen sekä tavanomaisin että niin sanotuin miniydinasein "roistovaltioita" vastaan. Milloin tämä sota alkaa? Sitä ei varmuudella juuri nyt voida sanoa. Se näytti jo alkavan 2006 syksyllä, mutta vuoden lopulla 2006 tapahtunut demokraattien vaalivoitto Amerikan Yhdysvalloissa hankaloitti USA:n ja Israelin hyökkäysintoa Iraniin. Ehkä demokraattien vaalivoitostakin johtuen sionistirintama oli yrittänyt kehitellä valheellista propagandaansa, esimerkiksi seuraavasti:
"Valkoisen talon mukaan Iran on syyllinen satojen viattomien ihmisten kuolemiin.
Yhdysvallat syyttää Irania maailman johtavaksi terrorismia sponsoroivaksi valtioksi. Valkoisen talon tiedottajan Tony Snow'n antamassa tiedotteessa todetaan, että Iran on syyllinen satojen viattomien ihmisten kuolemiin." (http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2006/11/483410)

Israelin valtio on saavuttanut hirvittävät asearsenaalit ydinaseineen. Tämä fasistinen ja hornanhenkeen eli Talmudiin ihanteensa perustava valtio on todellinen uhkatekijä jatkettuineen - USA ja Nato - käsivarsineen Telluksellamme. Tämä tarkoittaa suoraan sanoen sitä, että ihmiskunta on vaarassa menehtyä kokonaan, ellei Israel myönteinen eliitti organisaatioineen pian nujerru. Niinpä kannattaakin olla hedelmällisessä yhteistyössä niiden johtavien tahojen kanssa, jotka muodostavat vastavoiman Israelille ja sen hengelle.P. S.
Kansainvälisellä juutalaismafialla on voimakas tarve mustamaalata Venäjää ja sen johtajaa. Sen tähden näyttääkin todennäköiseltä, että ensin Tshetshenian-politiikkaa kritisoinut toimittaja Anna Politkovskajan murhasi Mossad, ja nyt sitten entinen vakooja Aleksandr Litvinenko murhattiin samaisen Israelin tiedustelupalvelun toimesta. Nämä murhat siis mielestäni siksi, että Venäjän federaatio johtajineen, Iranin liittolaisena, saisi kansainvälisesti huonon maineen näinä sionistien edunmukaisen EU:n paisumisen ja sodan uhkien (Iranin painostus yms.) aikana. (Venäjä on tukenut Irania, eikä asettunut täysin sionistien rintaman taakse itsenäisiä valtioita vastaan. )