SISÄLLYS

Etusivu

1. LUKU: AIKA ON VÄHISSÄ

2. LUKU: JUUTALAISTEN JA KASAARIÄLYMYSTÖN LUONTEESTA

3. LUKU: KASAARIEN VALLANKAAPPAUS VENÄJÄLLÄ

4. LUKU: ISRAELIN SYNTY

5. LUKU: ISRAEL UHKANA MAAILMANRAUHALLE

6. LUKU: KASAARIEN DIKTATUURIOPPI

7. LUKU: VALTIOTERRORISTIT USA JA ISRAEL

8.LUKU: PALESTIINALAISTEN TAISTELU OLEMASSAOLOSTA

9. LUKU: VENÄJÄN HALLITSIJAT

10. LUKU: KETKÄ OVAT TODELLISIA RIKOLLISIA?

11. LUKU: KANSAINVÄLINEN TUTKINTAELIN PERUSTETTAVA

12. LUKU: SIONISTIEN SOTA IRAKIA VASTAAN

13. LUKU: POLIITTISTA FARSSIA

14. LUKU: KASAARIELIITIN KANSAINVÄLINEN VALTA

15. LUKU: NATO-JÄSENYYDEN HAITAT SUOMELLE

16. LUKU: SALAISEN 300:N KOMITEAN MAAILMANVALTA

17. LUKU: KUINKA TSAARI NIKOLAI II JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN

18. LUKU: TERVE JA EPÄTERVE SUVAITSEVAISUUS

19. LUKU: IHMISEN EVOLUUTIO-OPPI ROSKAKORIIN

20. LUKU: MIKSI HENKISET OPIT JA TEORIAT EIVÄT OLE YLEISESTI TIEDOSSA?

21. LUKU: AVIOLIITTO JA AVIORAKKAUS

22. LUKU: RAAMATUN KIRJOJA TULEE TULKITA SYMBOLISESTI

23. LUKU: LUTERILAISEN KIRKON KYMMENEN KÄSKYN TULKINTA JA UUDEN KIRKON SELITYS

24. LUKU: MIKSI AIKAMME KRISTIKUNNASSA EI OLE AITOA USKONTOA JA KIRKKOA?

25. LUKU: TAHTO JA AJATTELU. MISSÄ NE SIJAITSEVAT?

26. LUKU: EPÄJATKUVIEN ASTEIDEN FILOSOFIAA

27. LUKU: IHMISEN TILAT HENKISESSÄMAAILMASSA

28. LUKU: IKUISEN ELÄMÄN LAATU ON SUHTEESSA KÄSKYJEN NOUDATTAMISEEN

29. LUKU: VANHOJEN KRISTILLISTEN KIRKKOJEN TUHOUTUMINEN

30. LUKU: ”HOLOCAUST”

31. LUKU: AUSCHWITZ AUKEAMAN KERTOMAA

32. LUKU: MAAILMANPOLITIIKKA JA SEN TAUSTA

33. LUKU: HARVOJEN MAAILMANVALTA VAI VAPAUS?

34. LUKU:"HOLOCAUST" POLIITTISENA VALLANVÄLINEENÄ

35. LUKU: KÄYTETÄÄNKÖ MASSAMEDIAA HYÖDYKSI HARVAINVALLALLE, ETELÄ-RUOTSIN TAPAHTUMISSA

KIRJALLISUUS & SIVUSTOT: Tärkeitä sivustoja ja kirjakauppoja

 

35. LUKU: KÄYTETÄÄNKÖ MASSAMEDIAA HYÖDYKSI HARVAINVALLALLE, ETELÄ-RUOTSIN TAPAHTUMISSA

 

 

 

HS.fi uutisoi 15. 2 2010 Etelä-Ruotsissa olevan Malmön tapahtumista seuraavaa:

Malmö. Etelä-Ruotsissa sijaitsevassa Malmössä lisääntynyt antisemitismi on kärjistynyt niin pahaksi, että jotkut juutalaiset ovat päätyneet muuttamaan pois kaupungista.

Skånen poliisin mukaan juutalaisiin kohdistuneiden rikosten määrä kaksinkertaistui alueella viime vuonna. Juutalaisvastaisuus on ilmentynyt muun muassa uhkailuna ja koulukiusaamisina. Juutalaisten vanha hautausmaa joutui palopommien kohteeksi viime vuoden alussa.

Tilanne on johtanut siihen, että monet juutalaiset eivät uskalla näyttää kaduilla avoimesti uskoaan. Myös jumalanpalvelusten turvatoimia on kiristetty.

Marcus Eilenbergille, 32, lisääntynyt antisemitismi oli laukaiseva tekijä perheen päättäessä muuttaa pois Malmöstä. Ennen kaikkea hän on huolissaan pienten lastensa tulevaisuudesta. Uutta kotia ei haeta Ruotsista, vaan perhe suuntaa toukokuussa Israeliin.

Hän ei usko kehityksen kääntyvän parempaan suuntaan.

"Tukholmassa tai Göteborgissa tilanne on nyt parempi, mutta tulevaisuudessa ongelma voi hyvinkin levitä myös muualle Ruotsiin", Eilenberg sanoi STT:lle (HS.fi).

 

Tällaiset tapahtumat eivät tietenkään ole ihanteellisia yksilön tai yksittäisen perheen näkökulmasta katsottuna, olipa sitten vainon tai kiusan kohteena mikä kansalaisuus tai uskonnollinen ryhmä hyvänsä. Kirjoituksessani pyrin keskittymään siihen, kuinka tiedotusvälineistö on valjastanut nämä tapahtumat käyttöönsä. Jo tässä vaiheessa kirjoitusta tulee täsmentää, että mikään epähyväksyttävä poliittinen organisaatio ei nujerru sillä, että ahdistetaan niitä kansalaisuuksia, jotka edustavat samaa etnistä tai uskonnollista ryhmää kuin organisaatio pääsäntöisesti edustaa. Ei, pikemminkin kyseinen poliittinen organisaatio saa syrjinnästä polttoainetta toiminnalleen.


ANTISEMITISMI & ANTISIONISMI


Tässä tapauksessa uutiset puhuvat antisemitismistä tarkoittaen ”juutalaisiin kohdistuvaa vihamielisyyttä”. Laajemmin ilmaistuna tällä termillä esitetään tahallisesti kärjistettynä sitä, että taas kerran natsien vainot kokenut juutalainen kansa on joutunut, kuten usein ennenkin, pogromien eli juutalaisvainojen uhriksi. Antisemitismillä voidaan jopa jossakin yhteydessä tarkoittaa ”ksenofobiaa”, joka psykologisena ilmaisuna käsittää muukalaisuuden pelkoa.

 
Semitismi juontaa juurensa sanasta seemiläinen, jolla tarkoitetaan kansoja, jotka puhuivat seemiläisiä kieliä. Mutta kuuluvatko nykyiset juutalaiset, siis myös he, jotka ovat kääntyneet judaismiin eli juutalaisuuteen uskontona, kaikki seemiläisiin kansoihin? Mielestäni ei, sillä Venäjän juutalaiset ja suuri osa koko maailman juutalaisista ovat peräisin mahtavasta kasaarikansasta, joilla ei ole mitään tekemistä Palestiinan juutalaisten kanssa. Otavan suuri ensyklopedia vuodelta 1982 mainitsee kasaarikansasta seuraavaa:

 
"kasaarit, turkk. kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. K:n valta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvulla; venäläiset hävittivät sen n. 1000- luvulla. Johtava luokka ja suuri osa kansaa tunnustivat juutalaisuutta 700-luvulta alkaen. Eräiden käsitysten mukaan suuri osa ns. itäjuutalaisista polveutuu k:sta" (ensyklopedia 1982).


Antisionismi termi tarkoittaa aivan eri asiaa kuin nimitys antisemitismi, joka on vakiintunut erääksi kansainvälisen sionismin eli harvainvallan, poliittiseksi lyömäaseeksi, jota myös seuraava lainaus vahvistaa:


Julkisuudessa on esitetty myös kritiikkiä antisemitismi-termin väärinkäytöstä. Mm. amerikanjuutalaiset professorit Noam Chomsky,  Norman G. Finkelstein ja brittitoimittaja Robert Fisk ovat muiden muassa todenneet että Israelin toiminnan kritisoiminen leimataan herkästi antisemitismiksi, vaikka kritiikille olisi faktapohjaa.
Myös Yhdysvaltojen entinen presidentti Jimmy Carter joutui antisemitismisyytösten kohteeksi julkaistuaan kirjan Palestine - Peace, Not Apartheid, jossa hän kritisoi Israelin toimintaa palestiinalaisia kohtaan (http://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi).


Antisionismilla tarkoitetaan oikein ymmärrettynä erään poliittisen kansainvälisen organisaation, kansainvälisen sionismin, arvostelua ja vastustamista. Tämä kyseinen kansainvälinen valtakoneisto nauttii suunnatonta globaalia valtaa ja hallitsee lähes täydellisesti länsimaiden politiikkaa ja taloutta. Kyseinen hegemonia on mahdollista siksi, että mainittu kansainvälinen valtakoneisto hallitsee esimerkiksi Israelin valtiota, jättivaltio USA:ta, Natoa, länsimaista joukkotiedotusta, kansainvälistä pankkitoimintaa ja lukuisia salajärjestöjä esimerkiksi ”vapaamuurarijärjestöä”.

 

Antisionismilla ei siten ole mitään tekemistä juutalaisiin kohdistuvan vihamielisyyden tai rasismin kanssa. On huomattava, että antisionismin kohteena ei ole kansanryhmä, vaan organisaatio ja mafia.ANTISEMITISMIA VAI ANTISIONISMIA?


Ovatko sitten Etelä-Ruotsissa tapahtuneet ilmiöt antisemitismiä vai antisionismia? Vai ovatko ne peräti molempia. Lähellä totuutta lienee se arvio, että näissä Malmön tapahtumissa on juutalaisvihamielisyyttä sekä pelkästään antisionismia. Tämä riippuu siitä, mikä ryhmittymä on kulloinkin tekijänä. Kuitenkin enimmäkseen nämä Etelä-Ruotsin tapahtumat heijastavat Israelin harjoittamaa suoranaista kansanmurhaa muun muassa Gazan tapahtumien aikana. Nythän on muistettava, että Malmössa asuu sellaisia vähemmistöryhmiä, joiden juuret ovat niillä alueilla, missä Israelin fasistinen surmakoneisto on suorittanut ja harjoittaa lihatiskipolitiikkaansa.MIKÄ JUONTAA JUURENSA MALMÖN TAPAHTUMILLE?


Kuten jo edellisessä kappaleessa viitattiin, on Gazan tapahtumilla korrelaatio Malmön tapahtumiin, joista esim. HS.fi on uutisoinut. Israelin armeija, joka Amerikan Yhdysvaltojen tuella on hampaisiin saakka varustautunut huippuluokan armeija, teurasti pieniä lapsia (yli 400 surmattua palestiinalaista lasta) kuin kaneja, Gazan sodan aikana. Malmön väestöstä on paljon niitä, jotka ovat kotoisin Lähi-idästä. Useilla heillä on Gazassa sukulaisia, jotka ovat siirtyneet manan maille sionistisen armeijan toimesta. Tällöin ei voi ihmetellä, että Malmön muslimiväestössä on syntynyt kapinamielialaa sitä väestönryhmää vastaan, joka edustaa sionistista Israelia. Malmön tapahtumat näyttäisivät tässä valossa kallistuvan enemmän antisionismin puolelle kuin antisemitismin kannalle. Tässä tapauksessa turhautuneet ja katkeroituneet ihmiset näkevät paikallisessa ”juutalaisväestössä” Israelin symbolit.

 
Toisaalta me emme tiedä, kuka organisoi näitä Malmön kaltaisia tapahtumia? Taustavoimana voi hyvinkin olla esimerkiksi Israelin salainen palvelu Mossad, jolloin operaation motiivina olisi ollut mellakoiden synnyttäminen juutalaisia vastaan siksi, että sionistisen eliitin hallitsema tiedotusvälineistö olisi saanut propaganda-aseen käyttöönsä, kuten se on nyt sen haltuunsa saanut.


HARVAINVALLAN TIEDOTUSVÄLINEISTÖ KORJAA VOITON MALMÖN TAPAHTUMISTA


Kuten sanottu, länsimainen massamedia on lähes totaalisesti sionistisen eliitin omistuksessa ja hallinnassa. Jo alussa esitetty HS:n uutisointi osoittaa, että kyseinen mediainstrumentti on sionistisen mafian ohjaksissa. Helsingin Sanomat uutisoivat suoraan, että kysymys on antisemitismistä, herättäen mielikuvia juutalaisvainoihin, jopa historiallisessa mielessä. Kyseiset historian tulkinnat eivät noudata totuutta. Näitä historian esityksiä on joukkotiedotuksen välityksellä pyritty piilotajuntaamme manipuloivasti istuttaa jo vuosikymmenien ajan. Kysymys on siis valheellisesta propagandasta Israelin ja sitä tukevan harvainvallan hyväksi. 

 

 

Lähteet:

 

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/V%C3%A4kivallan+pelko+ajaa+juutalaisia+pois+Malm%C3%B6st%C3%A4/1135252929803

 

Otavan suuri ensyklopedia (1982).

 

(http://fi.wikipedia.org/wiki/Antisemitismi).